Rengeteg animáció lesz júliusban a Paramounton

2018. július 13. 12:00 - emTV.hu

A mozis csatorna az iskolai szünetben a fiatalabb generációkra is gondol: műsorkínálatában július második felében számos remek animációs produkció szerepel. De nemcsak a kisebbek, a felnőttek is kedvükre szórakozhatnak, mint például a Némó nyomában, a Cápamese, a Mackótestvér második része, vagy a kilencvenes évekbeli klasszikus, az Anasztázia.

paramount_ill_gyerek.jpg

Júliusban a filmek mellett az animációs produkcióknak is kiemelt szerep jut a Paramount Channelön. A sort az 1997-es Anasztázia nyitja, amely a tragikus sorsú orosz cári család, a Romanovok egyik leghíresebb tagjának legendáját dolgozza fel fiktív elemekkel tarkítva. Egyik mellékszereplője Bartek, a mindig vicces szituációkba keveredő albínó denevér, akinek kalandjaiból később Bartek, a varázslatos címmel saját animációs film készült, amit szintén láthatunk a csatornán.

Az évek során a kultikus alkotások sorába emelkedett Cápamese a 2004-es bemutatójakor már a debütáló hétvégén világszerte kasszasikert aratott a mozikban. Ez nem is csoda, hiszen olyan hollywoodi nagyágyúk kölcsönözték a hangjukat a tengerben élő, humoros figuráknak, mint Angelina Jolie, Renée Zellweger, Robert De Niro, Will Smith, Jack Black és végül, de nem utolsó sorban a Tégla rendezője, Martin Scorsese.

A Mackótestvér második része Kenai, a medveboccsá változott indián kisfiú történetét mutatja be. A két Oscar-díjjal, számos más elismeréssel és jelöléssel büszkélkedő Némó nyomában egy izgalmas, ám veszélyekkel teli víz alatti világot tár elénk. A Tigris színre lép pedig a Százholdas Pagony lakói, Micimackó, Malacka, Róbert Gida, Füles, na és persze Tigris kalandjait meséli el. Zárásként Horton, a jószívű elefánt magával ragadó történetével is találkozhatnak a nézők a csatorna kínálatában.

Animációs filmek a Paramount Channelen
július 14. 12:45 – Anasztázia
július 17. 19:15 – Cápamese
július 19. 17:30 – Mackótestvér 2.
július 21. 13:00 – Bartek, a varázslatos
július 22. 20:00 – Némó nyomában
július 28. 11:20 – Tigris színre lép
július 28. 13:10 – Horton

emTV.hu // Red Lemon Media // a címlapkép illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8214110221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása