Minden idők legdörzsöltebb zsaruja ma az A38 Hajón akciózik!

2018. július 23. 16:00 - emTV.hu

Bár az időjárás finoman fogalmazva is kissé szeszélyes, ez azonban természetesen nem lehet befolyással a Paramount Channel nyári vetítéssorozatára! Ma este kilenc órától egy nyolcvanas évekbeli alapművel, Eddie Murphy megunhatatlan klasszikusával, a Beverly Hills-i zsaruval folytatódik a Paramount Nyári Mozi az A38 Hajón.

paramount_nyari_mozi.jpg

Minden idők egyik legjobb akcióvígjátékának főhőse a nagyszájú, dörzsölt detroiti zsaru, Axel Foley (Eddie Murphy), aki mindig bajba keveredik. Különösen a főnökével áll folyamatos összetűzésben, hiszen sosem tartja magát a kiadott utasításokhoz, hanem inkább a saját elképzelései szerint végzi a dolgát. Egy napon egy régi barátja bukkan fel a lakásán és beavatja egy gyanús üzleti ügyének sötét titkaiba. Váratlanul ismeretlenek törnek rájuk: Axelt leütik, a barátját pedig megölik. Hősünk az első sokkból felocsúdva gyors magánnyomozásba kezd, és a szálak Los Angelesbe, Beverly Hillsbe vezetik. Nem habozik sokat, kényszerszabadságra küldeti magát a főnökkel, odarepül és azonnal elkezdi a bűnügy felgöngyölítését...

A vetítés ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. További információk a Paramount Channel Facebook oldalán, ahol minden vetítéshez külön eseményen lehet tájékozódni, illetve a csatorna weboldalán.

További vetítési időpontok itt!

Paramount Nyári Mozi
június 4-től szeptember 3-ig
A38 Hajó

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3914130247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása