Élő műsorral jelentkezik csütörtök esténként a FEM3

2018. augusztus 01. 16:00 - emTV.hu

Csütörtökön este tíz órától éjfélig élőben várja a nézők hívásait a FEM3 csatornán Joshi Bharat, aki meghívott szakértőivel és sztárvendégeivel fejti meg a lélek titkait. A Joshi, a legjobb barát élőben csütörtökönként látható majd a csatornán.

fem3_joshialejobbbarateloben.jpg

Vadonatúj, interaktív műsort indít a FEM3 csatorna, aminek műsorvezetője Joshi Bharat lesz. A számmisztikával, sorselemzéssel több, mint harminc éve foglalkozó televíziós élőben várja majd a nézők hívásait, hogy együtt keressenek megoldást magánéleti, párkapcsolati problémákra. A két órás élő műsorban nemcsak a betelefonálókkal beszélget majd a műsorvezető, hanem a napi témákhoz kapcsolódó szakértők is megszólalnak majd és érkeznek ismert emberek, aki a saját élettörténeteiket osztják meg a nézőkkel. A lélekbúvár műsorvezető a héten ünnepelte hatvanharmadik születésnapját, így ajándékként tekint erre az új műsorra.

"Lételemem a kommunikáció, nagyon szeretek beszélgetni és hálás vagyok azért, hogy a sztárvilág színe-java megnyílt előttem az elmúlt években. A sorselemzéseim során elképesztő emberi drámákkal, mélységekkel és magasságokkal találkoztam, így biztos vagyok benne, hogy a betelefonálóktól is hasonlókra számíthatunk majd. Bízom benne, hogy sokan lehetőségként tekintenek majd erre a műsorra, ahol kibeszélhetik, ami a lelküket nyomja. Nem vagyok mindenható, nem tudom emberek életét megváltoztatni, de velük együtt meg tudjuk közelíteni az adott élethelyzetet olyan aspektusból, hogy gyakran maguktól rájönnek a megoldásra, vagy éppen azáltal, hogy elmondhatják, mi nyomja a szívüket, megkönnyebbülést jelenthet a beszélgetésünk. Az emberek szerencsére bizalommal, nyitottsággal fordulnak felém, talán azért, mert én is ezt sugárzom. Az esti időpontnak különösen örültem, éjszakai bagoly vagyok, és az igazán tartalmas beszélgetésekhez ez tökéletes időpont"

– nyilatkozta új műsoráról Joshi Bharat.

Az első adásban szó esik a pánikbetegségről, a meghívott sztárvendég Kasza Tibor lesz, aki maga is nyíltan vállalta, hogy korábban megküzdött a pánikkal, de szó esik majd magányról és depresszióról, valamint az ellaposodott párkapcsolatokról, melynek szakértő vendége Dr. Hevesi Krisztina lesz majd.

Joshi, a legjobb barát élőben premier
augusztus 2. csütörtök 22:00
FEM3

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4214155381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása