Hogyan nőjünk fel a szüleink akarata ellenére?

2018. augusztus 17. 16:30 - emTV.hu

Te mit tennél meg az álmaid elérése érdekében? Kapcsolj pénteken este nyolckor a Disney Csatorna képernyőjére és nézd meg hogyan boldogul Alex és bandája, amikor már úgy tűnik, az egész univerzum ellenük fordult. A lényeg, hogy soha ne add fel az álmaid!

Alex és barátai lelkesen készülnek fellépésükre a helyi rádió koncertjén. Ám az új igazgató szigorán kívül azzal is szembesülniük kell, hogy a szüleiktől sem számíthatnak túl sok támogatásra álmaik megvalósításában.

Azonban ez nem sem állíthatja meg a srácokat, ezért őseik tiltása ellenére jelentkeznek a bandák csatájára. A lehetetlennek tűnő küldetés alatt észrevétlenül lépnek a felnőtté válás útjára, és miközben közös, zene iránti szenvedélyüket ápolják, igazi csapattá kovácsolódnak.

Vajon Alexéknak sikerül megvalósítani az álmaikat?

Alex és bandája
augusztus 17. péntek 20:00
Disney Csatorna

emTV.hu // Merlin

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1914186943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása