Tíz érdekesség Julia Robertsről

2018. augusztus 30. 18:00 - Ádám // emTV.hu

A nagy áttörést jelentő filmje a Paramount Channel műsorán látható

Harminc éve ismerhette meg a világ Julia Roberts nevét a Pizzavarázs című filmnek köszönhetően, bár nálunk csak két évvel később, a Micsoda nő bemutatója után került a köztudatba. A Paramount Channelen augusztus 30-án, csütörtökön 23:50-kor, és másnap, pénteken reggel fél hétkor bárki megnézheti a három, pizzériában dolgozó fiatal nő szerelmi életét bemutató romantikus vígjátékot, és megcsodálhatja Julia Roberts harminc évvel ezelőtti mosolyát. Íme néhány érdekesség a tavaly ötvenedik születésnapját ünneplő színésznőről.

mysticpizza01.jpg

  1. A People Magazin ötször választotta a világ legszebb nőjének, legelőször 1991-ben, egy évvel a Micsoda nő premierje után, legutóbb pedig tavaly.
  2. Julia Roberts volt az első nő a húszmillió dollárosok klubjában, ezt pedig az Erin Brockovich című filmnek köszönheti. A szerepért később Oscar-díjat kapott.
  3. Bár eredetileg balkezes, ezért az Oscar-díjas alakításért megtanulta a jobbkezes létet is.
  4. A Micsoda nő plakátján Shelley Michelle színésznő testére photoshopolták a fejét.
  5. Szülei, Betty Lou Bredemus és Walter Grady Roberts vándorszínészként találkoztak, később színitanodát is alapítottak.
  6. Az egy sima, egy fordított szerelmese, azaz a szabadidejében imád kötni.
  7. Egy kilencezer éves csontvázat róla neveztek el a régészek Bulgáriában.
  8. Az Ízek, imák, szerelmek forgatása alatt saját bevallása szerint három-négy kilót hízott a szénhidrát gazdag ételek, a különböző pizzák és tészták nagy mennyiségű fogyasztása miatt.
  9. Mosolya értékét harmincmillió dollárra becsülik.
  10. Karrierjében a nagy áttörést az 1988-as Pizzavarázs című film hozta el. A romantikus vígjátékban Daisy, azaz Julia Roberts barátnőivel egy pizzériában dolgoznak, mindhárman szemtelenül fiatalok és szenvedélyesek. Daisy köztük a legszebb és legvadabb, egy milliomos ficsúr iránt lobban szerelemre. Az idén harmincéves klasszikus augusztus 30-án, csütörtökön 23:50-kor, és másnap, pénteken reggel fél hétkor látható a Paramount Channel műsorán. Külön érdekesség, hogy Tóth Enikő immár harmadszor adta a hangját ebben a filmben Julia Robertsnek, mert az eredeti magyar szinkron a hosszú évek alatt megsemmisült.

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8214212455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása