Balettozásra adta a fejét Bárdosi Sándor

2018. augusztus 31. 13:00 - emTV.hu

A Sláger Reggel műsorvezetője nemrég azt állította, hogy birkózóként jobban balettozna, mint ahogy egy balettos birkózna. Apáti Bence szaván fogta az olimpikont és komoly próbatétel elé állította. Bárdosi egyébként is szereti feszegetni a határait, ezért folyamatosan új dolgokba vágja a fejszéjét.

image_6483441.JPG

Legutóbb azt állította, szerinte a repülőgép vezetés kiválóan menne neki. A bizonyításra nem kellett sokat várni, hiszen Besenyei Péter világhírű pilóta elvitte egy körre Bárdosit, akinek a levegőben át is adta az irányítást. Az egykori birkózót igencsak megizzasztotta a feladat, a manőverek pedig felkavarták a gyomrát, így belátta, a repülés nem neki való. Nemrég a balett került a 103.9 Sláger FM műsorvezetőjének célkeresztjébe, amelyről úgy vélte, jól menne neki. Apáti Bence balettművész azonnal szaván is fogta Bárdosit és vállalta, hogy teszteli tudását, cserébe pedig ő is kipróbálja a birkózást. A Sláger Reggel stúdiójában el is kezdte az oktatást a művész, Bárdosi azonban csak kapkodta a fejét.

"Nem értem, hogy tudta úgy kifordítani a lábát. Számomra érthetetlen kifejezéseket használt, a füléig lendítette a lábát. Egyből éreztem minden porcikám ezért kértem, hogy mutasson inkább valami pipiskedést vagy osonást ahogy én hívom. Erre Bence helyből ugrott egy hatalmasat"

– mondta Bárdosi, aki elhűlve nézte a figurákat, majd ő is mutatott néhány birkózó fogást Apáti Bencének. Csakhogy a balettművész jobb érzékkel közelítette meg ezt a sportot, mint Bárdosi a balettot. Mindez nem véletlen, hiszen némi küzdősport múlttal is rendelkezik a művész.

"Boxoltam, K1-eztem, a birkózás valahogy kimaradt, de örülök, hogy kipróbálhattam. Sanyi nem éppen színpadképes, a mozgása jobban hasonlított egy minimum húsz éve nem táncolóéhoz. Lenne még mit gyakorolnia"

– árulta el Apáti Bence, akinek szavait csak megerősíteni tudta Bárdosi Sándor.

emTV.hu // Spotlight Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr714212405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása