Szülinapi kvízjátékán teszteli az országot a Comedy Central

2018. szeptember 27. 18:00 - emTV.hu

Minden agymenésnek bedőlsz, amit a tévében látsz, vagy az interneten olvasol? Pedig a legszürreálisabb híreket valóban az élet írja! Most viszont végre megtudhatod, hogy mi különbözteti meg a tényeket a vicces információktól: teszteld le a Kamudicentrálon, a tízéves jubileumát ünneplő Comedy Central szülinapi kvízjátékában, hogy mennyire vagy képben a valósággal!

kamudicentral_kap.jpg

Ahogy azt a napokban az ismert standupos, Kovács András Péter egy videóban beharangozta: a tízéves születésnapját októberben ünneplő csatorna elindította a CCB News-t, amelyben nap mint nap a csatornán futó produkciókból, sorozatokból generált vicces – nem valós – hírekkel bombázzák az ország lakosságát, természetesen nem kis derültséget okozva ezzel.

De te mennyire vagy képben a valósággal? Most végre letesztelheted csatorna Kamudicentrál kvízjátékával. Ráadásul, ha belemelegedsz, akkor a tízkérdéses miniaktivitást többször is végig csinálhatod, hiszen minden egyes alkalommal újabb és újabb kérdéssort kapsz majd. Jövő héten pedig – a Kamudicentrál eredményeit összesítve – végre kiderül, hogy mi, magyarok mennyire vagyunk képben a valósággal...

A Comedy Centralnál csak az élet írja a szürreálisabb híreket – kövesd a CCB News-t mindennap a csatorna Facebook-oldalán!

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2014267565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása