Hangolódj a Halloweenre a Nickelodeonnal!

2018. október 24. 18:00 - emTV.hu

Csokit, vagy csalunk! – elő a töklámpásokkal, jelmezekkel, indulhat a készülődés a Halloweenre! A Nickelodeonnal a gyerekek már október 28-án ráhangolódhatnak a játékos rémisztgetésre − a tévécsatorna tematikus napja a saját sorozataiból válogatva különleges epizódokkal jelentkezik. A nap egy igazi országos premierrel zárul, hiszen Magyarországon a Nickelodeonon debütál A Tini Nindzsa Teknőcök felemelkedése című új animációs sorozat.

tini_nindzsa_teknocok_felemelkedese.jpg

Az őszi szünet nem is indulhatna önfeledtebben, mint egy kis mesesorozatnézős maratoni kikapcsolódással. A halloweeni tematikus vasárnapon reggel nyolctól Nella, a hercegnő lovag várja a korán kelőket, méghozzá egy vadonatúj résszel. Szintén új epizóddal jelentkezik 12.30-tól a Bunsen, a bestia, majd 12.55-től megkezdődik a Halloween maraton, benne ALVINNN! és a mókusok, SpongyaBob, Game Shakers, Nicky, Ricky, Dicky and Dawn, Veszélyes Henry, A Thunderman család, Tündéri keresztszülők, A Lármás család és a Rocksuli is tematikus részekkel várja a gyerekeket.

A nap befejezéseként, 19.55-kor debütál az új sorozat, A Tini Nindzsa Teknőcök felemelkedése. Az első évadban huszonhat részen keresztül lehet majd végigizgulni a teknőcök kalandjait. A történet, akár a klasszikus képregény, négy mutáns tini teknősről szól, akik New York csatornáiban élnek. Doni, Leo, Rafi és Miki egy nap különleges nindzsaerőre tesznek szert, így együtt kell harcolniuk a gonosz ellen, míg sorsuk be nem teljesül és hősökké nem vállnak.

Október 28-án, vasárnap Halloween maraton a Nickelodeon műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8314319429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása