Mentőt kellett hívni a Való Világ 9 egyik szereplőjéhez

2018. november 07. 15:00 - emTV.hu

Szinte az első perctől szimpatizál egymással Reni és Csoki. A két villalakó hamar megtalálta a közös hangot, már az első este együtt jakuzziztak és azóta is egymást kóstolgatják. Épp kezdtek összemelegedni, amikor egy óvatlan mozdulat Reni balesetét okozta.

vv9_reni.jpg

"Csoki hasonló mint én, csak pasiban. Jó fej, bolondos, sokszor nem is lehet őt komolyan venni annyit poénkodik. Nagyon bírom őt, nyomulós típus én pedig szeretem a pasik agyát húzni"

– árulta el Reni, aki épp a nyugiszobába félrevonulva került közelebbi kapcsolatba Csokival, amikor megtörtént a baj. Egy óvatlan mozdulat következtében megsérült és mentőt kellett hívni hozzá. Hogy pontosan mi történt, kiderül a mai összefoglalóban!

Való Világ 9 powered by Big Brother
összefoglaló minden nap 22:00-kor
RTLII

emTV.hu // RTL Magyarország / fotó: Hargitay Olivér

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7614358095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása