Arany Timi búcsúzott az X-Faktortól

2018. december 09. 10:00 - emTV.hu

Az X-Faktor idei évadának elődöntőjében, a versenyzőknek két produkcióval kellett bizonyítaniuk a végső döntő előtt. A továbbjutást jelképező két székért hatalmas harc folyt, végül Arany Timi számára ért véget a verseny.

xfaktor8_aranytimikiesik.jpg

Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői, a negyedik élő showban egy duettel és egy egyéni produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntőben. Az énekesek és együttesek egymás után adták elő a duett és az egyéni produkciókat, majd a mentorok döntöttek arról kapnak-e továbbjutást jelentő széket. Amennyiben csak két mentor szavazott igennel, ötödik mentoként a közönség is szavazhatott arról, leülhet-e a versenyző.

Végül a mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken az USNK és a Stolen Beat foglalt helyet. A másik 2 döntős sorsáról pedig a nézők dönthettek a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozott Tamáska Gabi. Arany Timi számára pedig véget ért az X-Faktor.

X-Faktor VIII döntő
december 15. szombat 20:00
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1914463384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása