Premierévadokkal hangolódik az ünnepekre az RTL Spike

2018. december 11. 18:00 - emTV.hu

Vadonatúj szinkronos epizódokkal érkezik A visszatérők és az iZombie

December 11-én, kedden országos premierrel érkezik az egyik legnépszerűbb poszt-apokaliptikus sorozat, a Visszatérők negyedik évadja. De nem kell sokat várni az iZombie rajongóknak sem, hiszen 13-án, csütörtökön szintén premierepizódokkal folytatódik Liv története a sorozat harmadik évadjában.

a_visszaterok_4.jpg

Népszerű sorozatok országos premierévadjaival hangolódik az ünnepekre az RTL Spike. December 11-én a Visszatérők sorozat negyedik szériájában folytatódik a poszt-apokaliptikus történet. A harmadik évad záró részét követően kiderül, mi történik hőseinkkel azt követően, hogy a Földön megmaradt atomreaktorok pusztulásnak indultak, ami akár a teljes atmoszférát lángba boríthatja. Vajon miben reménykedhetnek a visszatérők úgy, hogy tudják: talán a vég elkerülhetetlen?

izombie_3.jpeg

Hasonló izgalmakra számíthatnak az iZombie sorozat rajongói is, hiszen december 13-án, csütörtökön jön a harmadik évad országos premierje! Liv története Seattle-ben folytatódik, ahol ráeszmél, valójában sokkal több zombival kell szembenéznie, mint, ahogy azt korábban hitte. Ráadásul, ha ez nem lenne még elég, egy hadászati egységgel is számolnia kell, amely egy zombihadsereget készít fel arra az esetre, ha az emberek ráeszmélnek, mi a valódi helyük a világban.

A visszatérők IV premier
december 11. kedd 22:00
RTL Spike

iZombie III premier
december 13. csütörtök 23:00
RTL Spike

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6914469490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása