Magyarul is megérkezik a Jeff és az űrlények

2019. január 10. 11:45 - emTV.hu

Tegnap az emTV.hu-n írtunk a Comedy Centralon a közeljövőben esedékes premierekről és folytatásokról. Cikkünkben is említettük, hogy február 26-án érkezik a Jeff és az űrlények (Jeff & Some Aliens) című animációs sorozat, melyben három űrlény a Földre utazik, hogy egy átlagos embert találjanak, akit tesztelhetnek. Jeff lesz az alanyuk, aki minden epizódban olyan bajba keveredik, amit az űrlények könnyen meg tudnának oldani a fura kütyüikkel.

A címszereplő, Jeff magyar hangja Karácsonyi Zoltán lesz, míg Tedet, Jimmy-t és Sammy-t Galbenisz Tomasz szinkronizálja. Baráth István Dave-nek kölcsönzi hangját, a főcímdalt pedig Kádár Szabó Bence énekli. A magyar szöveget Blahut Viktor írja, a sorozat szinkronrendezője Bárány Emese.

A sorozat 2017 elején futott az amerikai Comedy Centralon, melynek mindösszesen tízrészes első szezonja után nem kért többet belőle az anyacsatorna – írja a Gyerek-világ.tk.

emTV.hu // Viacom // Gyerek-világ.tk

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8314553832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása