Új csatornát indít itthon a Viacom

2019. március 31. 18:00 - emTV.hu

Április 1-jén startol a Nicktoons, így az új gyerekcsatorna, a Nickelodeon és a Nick Jr hármasa a legkisebbektől egészen a kamaszokig nyújt változatos programkínálatot. A népszerű SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök és a Kung Fu Panda mellett a magyar közönség számára eddig ismeretlen tartalmakkal is jelentkezik a Viacom új csatornája, melynek egyik nagy dobása a nyár elején debütáló Szivárvány Pillangó Egyszarvú Cica lesz.

taviranyito.jpg

A jelenleg huszonöt ország több mint nyolcvanhatmillió otthonában látható Nicktoons tévécsatorna 2019 áprilisától már Magyarországon és Romániában is elérhető lesz a kábelszolgáltatók kínálatában. Az óvodás korúaknak tanulságos szórakozást nyújtó Nick Jr és a nagyobb gyerekeknek élőszereplős illetve kultikus animációs sorozatokat kínáló Nickelodeon tökéletes kiegészítője a Nicktoons, amely a négy-tízéves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást a legjobb rajzfilmsorozatokból magyar nyelven.

"A Nicktoons remekül kiegészíti az eddigi gyermekcsatorna-kínálatunkat. A négy.-tízéves gyerekek itt mindig megtalálhatják majd a Niceklodeon és a Nick Jr aktuális műsorától eltérő, leghumorosabb és legkalandosabb Nickelodeon-gyártású animációs sorozatokat. Hazánk legnézettebb gyermek televíziós portfoliója így ezután még változatosabb lesz és még több választási lehetőséget nyújt majd"

–mondta el Harsányi Gábor, a Viacom magyarországi country managere, regionális terjesztési és tartalommenedzsment alelnöke. 

A Nicktoons műsorán a Magyarországon eddig még be nem mutatott új rajzfilmsorozatok mellett olyan közönségkedvenc animációs sikersorozatok is láthatók lesznek, mint a SpongyaBob Kockanadrág, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár pingvinjei, a Tini Nindzsa Teknőcök és A tini nindzsa teknőcök felemelkedése, a Tündéri keresztszülők, vagy az Üdv a Wayne-ben. A nyár egyik nagy dobása a Szivárvány Pillangó Egyszarvú Cica lesz. A főszereplő, Felicity macska, aki pillangószárnyaival uralja a mennydörgést, mindent, ami a keze ügyébe kerül szivárványszínűre változtat, szarvából és mancsából pedig lézersugárral lő ki. Legjobb barátjával, Miguel kutyussal felveszi a harcot a varázsvilágban élő gonosz varázslókkal és sárkányokkal szemben.

A Nicktoons április elejétől elérhető a DIGI és az Invitel hálózatain, a Magyar Telekom-nál az IPTV és a műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi díjcsomagokban az 58-as programhelyen, a UPC Digital Gold és a Digital Bronze csomagokban a 313. programhelyen, a UPC Direct Medium HD és Plus HD csomagokban a 110. programhelyen, a PR-Telecom Prémium Plusz Alapcsomagban és a Kölyök programcsomagokban a 101. programhelyen.

emTV.hu // Red Lemon Media

banner_ketto.jpg

komment
Címkék: Viacom Nicktoons

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1714728769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása