Az Éjjel-Nappal Budapesttel indul el az este az RTLII-n

2019. szeptember 02. 12:50 - emTV.hu

A 2013-ban indult sorozat, továbbra is a főműsoridő meghatározó programja, hiszen a csatorna legnépszerűbb műsora. Rajongók százezrei követik a szereplők minden lépését képernyőn, online és közösségi felületeken egyaránt. Mától hétköznap esténként már hét órától látható az RTLII-n az Éjjel-Nappal Budapest.

enbpjoe.jpg

"Az elmúlt hat és fél évben néha változott a műsor kezdési időpontja és a csatornalogó is a sarokban, de a rajongók mindig vették a lapot és a változások ellenére is mindig kitartottak mellettünk és ez most is így lesz"

– mondta Joe, az ÉNB törzsgárdájának tagja, az egyik legrégebbi főszereplő. A napi epizódot az RTLII 23:30-tól megismétli, aki viszont lemaradt, öt napon keresztül bepótolhatja kedvenc sorozatát az RTL Most-on is.

Éjjel-Nappal Budapest új időpontban
szeptember 2-től 19:00-kor
RTLII

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: RTL Magyarország

banner_ketto.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2015036008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása