Broadway-i közönségkedvenc az Átriumban

2019. szeptember 20. 10:35 - emTV.hu

Megkezdődtek a Gyilkos Ballada munkálatai

December 13-án az Átriumban kerül bemutatásra a Gyilkos Ballada, amely egész Amerikát meghódította már. A bűnüggyel fűszerezett szerelmi négyszög történetét hazánkban Kerényi Miklós Gábor viszi színre.

Musicalpremierre készül Kero, aki ezúttal egy broadway-i szerzőpáros, Juliana Nash és Julia Jordan által jegyzett darabot rendez. A Gyilkos Balladában egy szerelmi sokszög bontakozik ki, cseppet sem hétköznapi formában. Adott egy iszákos narrátor, aki a történetet elmeséli, számtalan helyszín és egy több évet felölelő szerelmi történet, amely gyilkosságba torkollik. Izgalmas fordulatokban, szerelemben, szenvedélyben nem lesz hiány.

Ahogy zenében sem, hiszen a Gyilkos Ballada minden történését élő zene kíséri, számtalan rockdal felcsendülésével. A Rómeo és Júlia sikere után Muri Enikőt, Kerényi Miklós Mátét és Veréb Tamást a Gyilkos Balladában is láthatják a nézők, hozzájuk csatlakozik Simon Panna, akinek játékával teljessé válik a szerelmi-bűnügyi bonyodalom.

"Azért esett erre a darabra a választásunk, mert a magánélet súlyos problémáit feszegeti. Ez egy mindenkit megérintő történet, amelyben a szereplők sorsának alakulása életszerű párhuzamokat mutat mindennapjaink konfliktusaival. Bedarálják-e a szerelmet a hétköznapok? Lehetséges-e, hogy egy nő egyszerre két férfit szeressen? Egyáltalán hogyan szül egy szerelmi négyszög gyilkossági vágyakat? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket boncolgat majd a produkció"

– nyilatkozta a rendező. A Gyilkos Ballada december 13-án, az Átriumban kerül bemutatásra, Bartha Viktória koreográfiája, Tassonyi Zsolt zenei vezetése, és Rákay Tamás díszlet-jelmezei segítségével.

emTV.hu // Spotlight Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9215136996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása