Hamarosan megkezdődik a küzdelem a Nyerő Páros trófeáért!

2019. szeptember 26. 14:50 - emTV.hu

A Nyerő Páros rajongói már készülhetnek, hiszen hamarosan újra benépesül a villa és Sebestyén Balázs próbára teszi a sztárpárok szerelmét. A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék, ki lesz az idei évad Nyerő Párosa!

rtl_nyeroparos1102.jpg

Az már nem titok, hogy Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége Sárközi Éva, valamint az RTL Klub műsorvezetője, a címlapképünkön is látható Istenes Bence és párja Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje nekivág a megmérettetésnek.

Most azt is eláruljuk, hogy mely további párok gondolják úgy, hogy ők lehetnek a Nyerő Páros idei évadának győztesei: Fésűs Nelly színésznő és férje Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián, aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja Hornyák Ádám labdarugó edző, valamint Fluor Tomi rapper és párja Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző.

A sztárpárok próbatételeit egy játékmester is izgalmasabbá teszi, Kabát Peti személyében.

Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Nyerő Páros III premier
hamarosan
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Sárosi Zoltán / Nyerő Páros / RTL Klub

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2315173220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása