Október 14-től indul a Nyerő Páros új évada!

2019. október 01. 12:00 - emTV.hu

Sebestyén Balázs október 14-től minden hétköznap este 21:05 órától teszi próbára az ismert párok szerelmét a Nyerő Páros sztárpárshowban, az RTL Klubon. A játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester, Kabát Peti személyében.

rtl_nyeroparos8809_1.jpg

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat.

Az idei évadban nyolc pár versenyez a Nyerő Páros trófeáért: Fésűs Nelly színésznő és férje Vajtó Lajos üzletember, Kéri Krisztián, aki az első magyar férfi Louis Vuitton modell és párja Lóránth Eni szintén nemzetközileg elismert modell, Fehér Balázs énekes-dalszerző, a Carbonfools egykori frontembere és kedvese Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs, jövőkutató, Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja Hornyák Ádám labdarugó edző, Fluor Tomi rapper és párja Szabó-Sarkadi Emese vokalista-dalszerző, Kocsis Dénes színész, aki elsősorban az Operettszínház előadásaiból lehet ismerős a nézők számára és menyasszonya Mészáros Petra pszichológus, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége Sárközi Éva (címlapfotónkon), valamint az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence és párja Csobot Adél énekesnő, az X-Faktor felfedezettje.

A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Nyerő Páros III premier
október 14. hétfő 21:05
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország // fotó: Sárosi Zoltán / Nyerő Páros / RTL Klub

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2315185538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása