Százötven országban látható Will Smith budapesti koncertje

2019. október 04. 10:00 - emTV.hu

A Gemini Man sztárja ma az MTV World Stage-ben!

Különleges epizóddal vár a péntek esti World Stage az MTV-n: Will Smith budapesti, születésnapi koncertjét azok is megnézhetik, akik nem jutottak el a bazilika elé a múlt héten. A műsor különlegessége, hogy közel százötven országban sugározzák majd, így szerte a világban sokmillióan tombolhatnak a mozisztár magyarországi rapkoncertjére. Az október 4-én este kilenckor kezdődő műsort fél tízkor az MTV Movie Special követi, amely a Gemini Mant, a sztár legújabb sci-fi akció-thrillerjét járja körül. Will Smith koncertjéről magyar zenészeket kérdeztünk.

02.jpg

Will Smith budapesti koncertjére több hazai híresség is ellátogatott. Az Animal Cannibals tagjai alig várták, hogy élőben hallhassák a hollywoodi csillagot.

"Gyermekkorunk egyik nagy rap ikonja DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince volt. Az összes lemezük megvan, minden dalukat ismerjük. Imádjuk Will Smith szólóban elkövetett dalait is. Harminc éve vártunk erre a napra, hogy élőben is láthassuk őket. Nagyon ritkán járnak együtt Európában, de az USA-ban sincs sűrűn közös fellépésük. A budapesti koncertjük örök élményt nyújtott számunkra"

– mesélték lelkesen a Kannibálok.

"Amióta Will Smith a színész karrierjére tette a hangsúlyt, sajnos az új zenéinek a száma lecsökkent. Cserébe viszont rengeteg felejthetetlen mozifilm főszereplőjeként zárhattuk újra a szívünkbe. A Gemini Mant kizárólag moziban érdemes megnézni, mert csak ott jön ki az a magasnál is magasabb képminőség, amit otthon képtelenség reprodukálni. Senki se lepődjön meg: a 3D még élethűbb az eddigieknél! A film nagyon látványos, izgalmas és szórakoztató. Minden magyar ember szívét megdobogtatja a rengeteg budapesti helyszín, amit a film megnézése után érdemes újra és újra meglátogatni."

will_es_qka.jpg

A sztár koncertjét Lotfi Begi sem hagyta ki.

"Will egy igazi showman, ahogy kilépett a színpadra felrobbantotta a bazilika terét. Felcsendült az összes nagy klasszikus, és a koncert végén egy óriási ünneplés kezdődött Will 51. születésnapja alkalmából!"

– avatott be lelkesen a részletekbe a dj. Vastag Csaba egy meglepetéssel is készült a hírességnek, amit személyesen ő maga adott át.

"Elvittem neki az idei év ország tortáját, a Kicsi Gesztenyét. A cukormentes verziót választottam, tiszteletben szerettem volna tartani Will diétáját. Meglepően szuper arc volt, két interjút is készítettünk vele"

– mesélte a mostanában riporteri babérokra is törő énekes.

MTV World Stage Will Smith budapesti koncertje
október 4. péntek 21:00
ismétlés: október 5. 8:30-kor és október 8. 0:30
MTV

MTV Movie Special Gemini Man
október 4. péntek 21:30
ismétlés: október 6. 23:30 és október 7. 8:00 és október 13. 8:30
MTV

emTV.hu // Red Lemon Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9615188398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása