A Varsó Shore műsorával köszönti az újévet az RTL Spike

2019. december 14. 10:00 - emTV.hu

Egy pattanással és a lengyel hölgyszívekért is megküzd Pumped Gabo szilveszterkor

Pumped Gabo Lengyelországban is megvillantotta idehaza már régóta hírhedt, izmos felsőtestét, varsói kalandjaival az RTL Spike jóvoltából most a magyar tévénézők is találkozhatnak. A Varsó Shore című, idehaza eddig ismeretlen formátumban Gabo a lengyel csajoknál is beveti bicepszét és kockahasát.

varso_shore_pumped_gabo_1.jpg

A Varsó Shore-hoz Lengyelország legbulisabb arcait válogatták össze, hogy együtt partizzanak estéről estére. A műsor az MTV Jersey Shore című sorozatának lengyel változata, de a helyi arcok között a magyar Pumped Gabo is nagy szerepet kapott az évadban. A trashkedvelő lengyel közönség hamar a szívébe zárta a huszonnégy éves reality-sztárt, az RTL Spike pedig most a magyar rajongóknak is elhozza a fesztiválbika varsói kalandjait.

A műsorban az anyanyelvükön beszélő szereplők Gabo megjelenésével bátrabban kezdték használni az angolt, de így is sokszor megmutatkoztak a nyelvi és kulturális különbségek. Az epizódokból kiderül, hogy a lengyelek milyen alkoholt választanak a buli előtti alapozáshoz, vagy, hogy mit kezd Gabo egy mindent tönkre tévő, alattomos pattanással a szája szélén.

varso_shore_pumped_gabo_3.jpg

Gabo egy rendhagyó köszöntőbeszéddel is készül szilveszterre.

Varsó Shore
december 31. és január 2. között 22:00
RTL Spike

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9315351594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása