Lezárult az RTL Klub és az Ökumenikus Segélyszervezet közös adománygyűjtése

2019. december 24. 10:00 - emTV.hu

Az Ökumenikus Segélyszervezet advent első vasárnapjától kezdve egészen az év végéig tartó jótékonysági akció révén gyűjti össze évről évre a szükséges támogatást, hogy az ünnepeken túl, a hétköznapokban is segíteni tudja a nélkülöző és bajbajutott családokat. A 1353-as adományvonalra ötvenmillió forint értékű pénzadomány és felajánlás érkezett, amit az RTL Magyarország az idén is tízmillió forintos támogatással egészített ki.

rtl_musorvezetok61676.jpg

Az RTL Magyarország már évek óta sikeresen működik együtt a segélyszervezettel a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. Az idei adománygyűjtési akció során beérkezett felajánlások összesítése még zajlik, de a segélyszervezet adatai alapján az RTL Magyarország segítségével az elmúlt napokban legalább ötvenmillió forint gyűlt össze. Ezt az összeget az RTL Magyarország további tízmillió forinttal egészítette ki.

Az RTL Magyarország az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés során az elmúlt években több mint négyszázmillió forint támogatást gyűjtött össze a rászorulóknak.

emTV.hu // RTL Magyarország // címlapképünk illusztráció, fotó: RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr515364252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása