Ma startol az Észbontók hetedik évada

2020. április 14. 14:00 - emTV.hu

Kovács Áron vezetésével, dupla premier epizóddal tér vissza ma este hét órakor a VIASAT3 közkedvelt műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók. Az új évad felfrissült képi világgal és izgalmas újításokkal érkezik. A vadonatúj részekben ismét népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását: az első héten például a Drága örökösök szereplői, Fekete Linda és Kiss Anna Laura, valamint Mohácsi Norbert és Varga Balázs száll harcba az elme bajnokságban.

135950300.jpg

A szórakoztató saját gyártású műsor, az Észbontók, házigazdája továbbra is Kovács Áron, de több újdonsággal is készül a csatorna. Mind a stúdiódíszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. Sőt, a népszerű celebpárosok most egy kilenc héten át tartó elme bajnokság keretén belül próbálják megfejteni a játékosok észjárását. Hogy melyik páros érti meg legjobban az észbontókat, és kapja meg a vándordíjat, az csak a döntő hetén derül ki!

163202700.jpg

A humoros vetélkedő dupla premier epizóddal tér vissza ma este hét  órakor, ezt követően pedig kilenc héten keresztül minden hétköznap este nyolc órától láthatjuk majd – többek között – olyan sztárok kíséretében, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Kiss Anna Laura, Mohácsi Norbert, Varga Balázs, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

Ahogyan az a videóból is kiderül: egy biztos, nevetésből ezúttal sem lesz hiány!

Észbontók VII premier
április 14. 19:00 dupla epizód
VIASAT3

Észbontók VII új részek
minden hétköznap 20:00
VIASAT3

emTV.hu // SPT

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr815612040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása