Gazdára talált az első millió!

2020. április 18. 21:20 - emTV.hu

Útjára indult a Made in Karantén

A sajátos tehetségkutatóban egy biztos: a tehetség otthon van! A Made in Karanténban adásonként, a zsűri ítélete alapján egy videó egy millió forintot ér! Az első adásban – a zsűri komoly érvelése alapján – Mátyus Arnold videója nyert, aki egy szellemes, saját számot mutatott be! Övé az első egymillió az egy videóért!

mik_8.png

A teljesen saját fejlesztésű, egyedi tehetségkutatóban Sztarenki Dóra, a Mellékhatás szereplője, A Konyhafőnök VIP legutóbbi győztese, ByeAlex, az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, az Álarcos énekes egyik nyomozója és az X-Faktor mentora, valamint Szabó Győző, A mi kis falunk színésze dönt: a legkreatívabb, legszórakoztatóbb, legeredetibb, legemlékezetesebb produkciókat díjazzák minden alkalommal.

A zsűrinek az otthoni körülmények között rögzített, formai követelmények nélküli videók készítői először bemutatkoznak egy rövid beszélgetés keretében, ezzel bepillantást nyerve a videó készítő hátterébe, majd a beküldött produkció megtekintését követően, közösen értékelik a látottakat.


Az első adásban többek között volt, aki lábbal ivott pohárból, bekötött szemmel hajtogatott zoknikat, akadt, aki egy igen speciális, házi karantén-takarítást mutatott be (utóbbit ne próbálja ki senki otthon)! A Made in Karantén első adásában ötvenfős zenekari előadást és énekes produkciókat is láthattunk.

A Made in Karantén bárkinek a videóját várja, aki szívesen bemutatná, hogyan éli meg az otthonlétet, hogyan űzi a hobbiját a négy fal között, hogyan valósítja meg régi álmát, melyre eddig esetleg nem volt ideje, illetve hogyan engedi szabadjára kreativitását.

Jelentkezni telefonon Viberen vagy WhatsAppon lehet a 0630 195 9595-ös számon, de videókat ezen a honlapon keresztül is várják.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9115622720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása