Hégető-díj: június 30-ig meghosszabbított nevezési határidő és kibővített témakör

2020. április 21. 12:00 - emTV.hu

A koronavírus által kialakult helyzetre való tekintettel meghosszabbított határidővel és új témákkal is várja a Hégető Honorka Alapítvány azokat az alkotásokat, amelyek mozgókép vagy fotó-sorozat formájában mutatnak be társadalmi problémákat, illetve az ezekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat.

hegeto_honorka.jpg

A díjra minden olyan (2019. január 1. – 2020. május 31. között publikált), online vagy televízióban bemutatott alkotással (mozgókép vagy fotó, fotó-sorozat) lehet pályázni, amely társadalmi problémákat tár fel, illetve megoldására ösztönző jó gyakorlatot, tanulságos, példamutató történetet mutat be, és járul hozzá az adott ügy megismeréséhez, megértéséhez. A koronavírus által okozott helyzetre reagálva a szervezők több mint két hónappal meghosszabbították a nevezési határidőt (2020.június 30.), és a fentieken túl várják azokat a pályaműveket is, amelyek olyan témát mutatnak be, amely a járvány okozta helyzetre valamilyen egyedi megoldással reagál.

A pályázatokat a Mészáros Antónia, Horvát János és Weyer Balázs újságírókból álló zsűri értékeli. A fénykép formájában beérkezett pályaműveket Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas fotográfus bírálja el.

Benyújtási határidő: 2020. június 30.

A pályázati kiírás részletei itt!

A díj támogatói: RTL Magyarország, Hégető-család, Telenor Magyarország Zrt.

emTV.hu // RTL Magyarország

emtvketto_fb.jpg

komment
Címkék: RTL Hégető-díj

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3715627116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása