Hétfőtől új fillerek érkeznek a Comedy Centralra – nézz bele!

2017. november 12. 16:40 - emTV.hu

November 13-án, hétfőn este lekerül a Comedy Central képernyőjéről a Mélyvíz második évada, melynek forgatásáról tavasszal exkluzív beszámolót olvashattatok az emTV.hu-n. Helyét a SzkiTon – Rövidek című új, és a humorcsatorna képernyőjén meglehetősen újszerű rövidfilm-sorozat veszi át, melyből a tovább mögött három epizódot mutatunk!

szkiton.jpg

A Gabi, Zoli, Olivér és Balázs alkotta négyfős csapattal hosszútávon tervez a csatorna. 2018-ban havi három epizód érkezik a jelenleg húsz résszel induló rövidfilm-sorozathoz. A SzkiTon egyébként mozaikszó, a két alapító vezetéknevéből, Virsinszki és Márton áll össze.

A Comedy Club felfedezettjei közül hárman a színészetből, zenélésből élnek, van saját klipjük, és a jövőben készítenek zenei videókat is.

emTV.hu // Red Lemon Media // címlapkép: SzkiTon Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr5913250431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása