Premierek a Comedy Central műsorán

2017. november 23. 19:20 - emTV.hu

Egy tonna információt hoztunk nektek a Comedy Central háza tájáról, ahol a csatornára érkező új sorozatok, és új évadok mellett régi ismerősökkel is találkozhatunk. Még idén decemberben érkezik a Bob burgerfalodája és a Modern család új évada, januárban pedig folytatódik a Family Guy és A Goldberg család, de más újdonságokra is számíthatunk a Viacom humorcsatornáján! Részletek és még több premierdátum a tovább mögött!

Itt van rögtön a december 1-jén startoló Rick és Morty, melynek második évadát január 3-án indítja a csatorna. Nemrég a szinkronmunkálatok alatt lestünk be az Active Stúdióba, ahol a két főszereplő magyar hangjával, Háda Jánossal és Baráth Istvánnal is beszélgettünk.

December 7-én indul a Bob burgerfalodája hetedik, december 11-én pedig a Modern család nyolcadik évada, majd hosszú szünet után, január 2-től hétköznap délutánonként öttől dupla epizóddal tér vissza a Már megint Malcolm.

Január 2-án startol A Goldberg család negyedik évada, másnap, január 3-tól pedig a hazai Comedy Centralra is megérkezik a Most Ridiculous című vicces műsor, ami tulajdonképpen egy bakiparádé, és nagy valószínűséggel Láttad már? lesz a magyar címe.

Szintén január 3-án indul a korábban az HBO-n már vetített Azanyját! (Significant Mother), január 11-én pedig a tizenötödik évaddal folytatódik a Family guy. Utóbbihoz a csatorna ismét egy nagyon jó promócióval készül, melyről hamarosan szintén olvashattok az emTV.hu-n!

Végezetül pedig Jóbarátok rajongók figyelem! Információink szerint a sorozat februártól lesz látható a Comedy Central Family-n.

emTV.hu // Gyerek-világ // Viacom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7113359859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása