Litkaival és a multicégek világával startol ma a Comedy Club új évadja

2019. október 11. 11:20 - emTV.hu

Újra láthatjuk az ország legjobb standuposait a Comedy Centralon! Pénteken visszatér a humorcsatorna nagysikerű műsorfolyama, a Comedy Club. Az új évadot a csapat veteránja, Litkai Gergely nyitja október 11-én, a következő hetekben pedig Csenki Attilával, Szobácsi Gergővel és Fülöp Viktorral is találkozhatnak a tévénézők.

litkai.jpg

Litkai Gergely önálló estjén a multinacionális cégek jellegzetes világába kalauzol minket, így október 11-én, pénteken este kilenctől egy önfeledt órát tölthetünk a legendás Karinthy-gyűrűs humoristával a végtelen prezentációk és diagramok sűrűjében.

Az örök felháborodott vidéki, Csenki Attila egy különösen releváns témában, a környezetszennyezés és a klímaváltozás kérdéseit boncolgatva nevettet minket október 18-án Az újrahasznosított férfi című önálló estjén.

Október 25-én a szakácsból építőmunkássá, majd végül humoristává avanzsáló Szobácsi Gergő társaságában vehetünk Idegzuhanyt, az est témái azok a villámcsapásként bekövetkező pillanatok, melyek sorsfordító hatással bírnak mindennapi életünkre.

Végezetül november 11-én csöngetnek be Fülöp Viktor Fogadóra című nevetésterápiájára, ahol egy gyakorló tanár szemszögéből láthatjuk az iskolai lét meghatározó elemeit – osztályozó konferenciától a szülői értekezletig – diákok és tanárok számára egyaránt garantált a jó hangulat!

Comedy Club új évad premier
október 11. péntek 21:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

emtvketto_fb.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3215217286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása