Extrém fazonokkal és hatalmas tehetségekkel startolt az X-Faktor

2017. szeptember 03. 09:00 - emTV.hu

Az RTL Klubon szeptember 2-án elindult az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-jának 2017-es évada. Az X-Faktor mentorait ByeAlexet, Gáspár Lacit, Puskás Petit és Radics Gigit nem kímélték az énekesek és zenekarok.

catchyworshop.jpg

A Karibi lányok nevű formáció, már a műsor első perceiben fergeteges hangulatot teremtett, majd következett Mc Csipi, aki egy félelmetes woodoo babával érkezett a színpadra, őt a mentorok közös erővel tessékelték le a világot jelentő deszkákról. ByeAlex pedig kiakadt, amikor hasonmása, Domján Dénes kapcsán viccelődtek vele mentortársai. Szerencsére a meglepő produkciók után igazi tehetségek is színre léptek. A Catchy Workshop nevű hardcore bandát állva tapsolták a mentorok, és a 17 éves Miszlai Márton is lenyűgözte őket

M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1912799890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása