Survivor-maraton most hétvégén az RTL Klubon

2017. szeptember 03. 09:25 - emTV.hu

Azok, akik felelevenítenék – vagy ismét megtekintenék - a legnagyobb múltra visszatekintő túlélőshow első heti történéseit, most hétvégén megtehetik. Augusztus 28-ával, a Survivor indulásával berobbantotta az őszi szezont az RTL Klub. Bár ezen a héten még javában tombolt a nyári szünet és a kánikula, most azoknak is lehetőségük nyílik a túlélőshow részesévé válni, akik bármilyen okból lemaradtak volna az első heti történésekről. Ugyanis szeptember 3-án, vasárnap 11:45-től a nézők ismét megtekinthetik a Survivor első öt epizódját.

a_sulyos_zsakok.jpg

Ennek fényében megváltozik a hétvégi műsorrend az RTL Klubon. A szombati napon 12:40-től láthatják a nézők a Magyarország legszebb városa című műsort, melyet 13:10-től Az év hotele című műsor követ, Pataki Zita műsorvezetésével. Az Anyák gyöngye című sorozat ezen a napon elmarad.

Vasárnap 10:45-től az Életmódkalauz, míg 11:15-től a Stíluskalauz című műsort tekinthetik meg a nézők. Ezen a napon 11:45-től veszi kezdetét a Survivor-maraton. A nézők ismét részesei lehetnek az Ibon és a Buwaya törzs harcának, az első törzsi tanácsnak és megannyi túlélésért folytatott küzdelemnek. A műsorváltozás miatt ezen a napon a Muzsika TV bemutatja!, az Anyák gyöngye, Az utolsó órában című sorozat valamint A vasálarcos című film elmarad.

M-RTL

komment
Címkék: RTL Survivor

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2212797620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása