Ma este új kiképzés és új titok a Quantico 2. évadában

2017. szeptember 04. 15:30 - emTV.hu

Ma este 23:00 órától érkezik a Quantico 2. évada az AXN műsorán. Az első évad hullámvasutas esete után – amelyben az amerikai hős, Alex Parish tisztázta a nevét, milliók életét mentette meg, és rájött, hogy minden szálat az az ember mozgat, aki őket képezte ki Quanticoban - Alex megdöbbentő jutalomban részesül: kirúgják az FBI-tól. Újból lehetőséget kap azonban, hogy ismét szolgálatot tegyen hazájának: az Egyesült Államok legfelsőbb szintű hírszerző szervezetének titkos keretei között, azaz a CIA-nál.

A második évadban Alex a „Farmon” találja magát, azaz a CIA titkos kiképző központjában. Amint Alex a kémkedés sötét világának rejtett útjait járja, amely sokkal másabb és veszélyesebb, mint amit korábban gondolt, egy halálos összeesküvés közepébe csöppen, amely nem csak az amerikai állampolgárok, de a világon sok más ember életét is veszélybe sodorja. Az összeesküvés árnyékot vet mindenkire a környezetében, akár új CIA tagról, akár régi motorosról van szó.

Quantico - a 2. évad szeptember 4-től, 23:00 órától az AXN műsorán.

Eurolex

komment
Címkék: AXN SPT Quantico

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr9812803176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása