A nagy Survivor biblia: tudj meg mindent a túlélőshow szabályairól!

2017. szeptember 08. 11:35 - emTV.hu

Lassan két hete láthatjuk estéről estére az RTL Klubon a világ legnépszerűbb túlélőshow-ját, amely számos izgalmat ígér még az elkövetkező bő egy hónapra. Az Ibon és a Buwaya törzsek tagjai nemcsak a túlélésért, hanem a bennmaradásért is megküzdenek egymással. De lássuk csak, hogy milyen szabályok szerint? Ismerd meg a Survivor legfontosabb sarokköveit!

Zsákmányszerzés

Az egyik legalapvetőbb játéktípus, amely során kezdetben a két törzs, az egyesülést követően pedig a szigetlakók egymással csapnak össze, hogy értékes, az életüket megkönnyítő eszközökhöz, zsákmányokhoz, gyakorta élelemhez jussanak.

Védettségi játék

Komoly tétje van, hiszena megnyerésével a győztes törzs a védettségitotemre tesz szert. Annak a gárdának, amelyik megkapja ezt a nemes tárgyat, nem kell törzsi tanácsot tartania.

Törzsi tanács

A játék egyik legfontosabb része, hiszen itt dől el, hogy ki a leggyengébb láncszem, vagyis kit szavaznak ki a társai. Avédettségi játékban alulmaradt törzs tagjai a papíron történő titkos, anonim voksolássorán eldöntik, kit küldenek haza.

Amulettek

Védettséget nemcsak a totemadhat, hanem az amulettek is. Ezeketa tárgyakat nemcsak kiérdemelni, vagy elnyerni lehet. Akárki rájuk bukkanhat, hiszen el vannak rejtve a dzsungelben. Az amulettek kizárólag a birtokosukat védik meg a kieséstől.

Egyesülés

Páran nagyon egymásra találtak és titkos szövetséget kötöttek, ám a produkció egy dramaturgiai pontján a két törzs egyesülés elkezdődik az egyéni csata. Innentől kezdve a szereplőka saját túlélésükért küzdenek.

A finálé

A legvégsőkig eljutó két játékos közül a korábban kiesettek szavazzák meg a győztest. A párbaj során azonbana két játékos plusz szavazatokra tehet szert, egy lépéssel közelebb kerülve az álomnyereményhez.

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // főcím: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3212811568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása