Ilyen lesz az idei ősz a Sony csatornáin – videókkal

2017. szeptember 08. 11:20 - emTV.hu

A Sony Pictures Television Networks CE nagyszabású sajtótájékoztatón jelentette be a portfólió csatornáinak őszi programkínálatát. A Viasat3, Viasat6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel prémium vásárolt tartalmakkal és számos saját gyártású műsorral készül az idei évben is. Jönnek a Feleségek luxuskivitelben, az Észbontók, az Ide Süss! – Az ország nagy cukrászversenye, a Stíluspárbaj és elképesztő mennyiségű sikersorozat. Rengeteg promóvideót mutatunk a tovább után!

A sajtóeseményt John Rossiter, ügyvezető igazgató nyitotta meg, ismertetve a vállalat hazai portfolió-fejlesztési stratégiáját, kiemelve a saját gyártású műsorok jelentőségét és a fragmentáció hatására a csatornák megfelelő pozicionálásnak fontosságát.

"A magyar piac a fejlődés egy új szakaszába lépett, ezért már nem elegendő csupán az újabb és újabb sikeres saját gyártású produkciók készítése, valamint a vezető nemzetközi sorozatok műsorra tűzése, hanem portfólió szinten is lépnünk kellett. A világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari vállalatának csatornamárkái, a Sony Max és a Sony Movie Channel egyedi, meghatározó pozícionálásuknak köszönhetően eddig kiaknázatlan nézői csoportokat szólítanak meg rendkívül izgalmas és jelentős arányban exkluzív tartalmaikkal"

– mondta John Rossiter. De nézzük, pontosan mi vár ránk a Sony portfólió egyes csatornáin!

Viasat3

Az újító és kísérletező műsorairól ismert csatorna idén sem hagyja cserben a nézőket. Tizennyolc amerikai és nemzetközi verzió után végre Magyarországra is megérkezik a rendkívül sikeres The Real Housewives formátum. Szeptember 25-én este kilenc órakor indul a Feleségek luxuskivitelben, amelyben betekintést nyerhetünk a kiváltságosok fényűző életébe.

A számos országban bemutatott, nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziója is ősszel érkezik a Viasat3-ra, Ide Süss! – Az ország nagy cukrászversenye címmel, Hajós András és Sass Dani műsorvezetésével. A zsűriben Baracskay Angéla, cukrász és Szabadfi Szabolcs foglal helyet, akit korábban az ország pékjének is megválasztottak.

Az újdonságok mellett idén ősszel egy régi favorit is visszatér a képernyőre – mindenki kedvenc műveletlenségi vetélkedője, a hazai fejlesztésű Észbontók vadonatúj formában, friss fejtörőkkel, újabb szerethető arcokkal és természetesen Kovács Áronnal szórakoztatja majd a nézőket estéről estére.

Őszinte pillanatokban sem lesz hiány, vadonatúj beszélgetésekkel, eddig nem látott vendégekkel tér vissza a Lakástalkshow, Lovász Lászlóval.

A Viasat3 a vásárolt tartalmak terén is több újdonsággal, számtalan országos tévépremierrel várja nézőit, amelyek röviddel az eredeti bemutató után, elsőként itt kerülnek képernyőre hazánkban. Érkezik a Lucifer harmadik évada, a Shannara – A jövő krónikája második évada, sőt, a világpremierrel egy időben láthatják a nézők a Marvel’s Inhumans című sorozatot is.

Viasat6

Vadonatúj részekkel, immár a negyedik évaddal jelentkezik az ország kedvenc autós magazinja, a Totalcar, Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta műsorvezetésével. Az autók szerelmeseit a népszerű Top Gear is újabb évaddal örvendezteti meg, emellett a csatorna sikersorozatai is folytatódnak Magyarországon még nem látott epizódokkal. Kedd esténként Az utolsó remény, szerdánként A holnap legendái, péntekenként pedig a Bates Motel – Psycho a kezdetektől ígér lebilincselő izgalmakat.

AXN

A portfólió akció és krimicsatornáján nem lesz hiány izgalmakban idén sem. Számos országos tévépremier várja a nézőket ősszel, jön a Quantico második évada, az NCIS: New Orleans harmadik szezonja, A nagy fogás második évada és a Feketelista spin-offja is. Érkezik a kultikus MacGyver sorozat remakeje a klasszikus nyomozós sorozatok kedvelőinek, a pörgős, akciót a Sony gyártásában és forgalmazásában a S.W.A.T. hozza el, Shemar Moore főszereplésével, valamint érkezik a Lost misztikus hangulatát idéző The Crossing Steve Zahnnal és a mai trendeknek megfelelően a közösségi média használatát integráló krimisorozat, a Wisdom of the Crowd is.

Szeptember 26-án este tíz órakor pedig indul Stana Katic főszereplésével az Elfeledve című saját gyártású, Sony exkluzív sorozat. A Castle-ből jól ismert színésznőt egy teljesen új szerepben láthatjuk a fordulatos, izgalmakban gazdag thrillerben.

Sony Max

A Sony Max a fiatalos, női közönséget szólítja meg, egyedi valóságshow-k, főzőműsorok, romantikus vígjátékok, csajos sitcomok és erős női karakterekre építő dráma és krimi sorozatok garantálják az önfeledt szórakozást. A csatorna dedikált saját gyártású műsort is kap, a Stíluspárbaj második évadának legújabb epizódjait itt láthatják először a nézők, a hölgyeknek továbbra is Lakatos Márk segít eligazodni a divat világában.

Kizárólag a Sony Max-on láthatják a nézők országos tévépremierként az Anyaság túlsúlyban első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól második szezonját. Az ősz folyamán olyan közönségkedvencek kerülnek képernyőre, mint a már kultikus Szex és New York, Az élet csajos oldala, a Jóbarátok, a Will és Grace, a Downton Abbey, Az uralkodónő vagy éppen az Outlander – Az idegen, de érkezik a Ne bízz a 23-asban lakó p-ában! című sitcom, valamint az egyik leghíresebb török színésznő, Beren Saat főszereplésével A bosszú című nemzetközi sikersorozat is. A gasztroműsorok kedvelőinek örömére, a csatorna elhozza a Masterchef Junior és a Sütimester új szezonjait is.

Sony Movie Channel

A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek, kiegészítve ezt a népszerű filmek minőségi sorozat feldolgozásaival. Friss tartalmak és prémium szórakozás minden mennyiségben. Számos nagysikerű Sony mozifilm érkezik a csatornára, mint a Men in Black – Sötét zsaruk, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? és a Jumanji. De jön a Gladiátor Russell Crowe-val, a Charlie Wilson háborúja Tom Hanks-szel, az Azonosság John Cusack főszereplésével, A John Malkovich menet, valamint a Kecskebűvölők sztárparádéja és még sok-sok kedvenc, ami újra és újra leülteti az embert a tévé elé.

A mozik mellett, a Sony Movie Channel a filmes kapcsolódású sorozatok tárháza, amelyek nem érnek véget csupán kilencven perc után, mint a hagyományos filmek. Minden nap újabb és újabb kalandokat élhet át a néző kedvenc karaktereivel, hőseivel és rosszfiúival. Kizárólag a csatornán lesz látható idén ősszel a Hannibal a hátborzongató Dr. Lecterrel, az Alkonyattól Pirkadatig a Gecko testvérekkel, valamint a Bates Motel, amely a Psycho című kultikus filmhez kapcsolódik és a Damien: A sátán kegyeltje, ami az Ómen című horrorfilm kiterjesztése.

A Sony csatornák őszi műsorairól, valamint a csütörtökön tartott sajtótájékoztatóról a hétvége folyamán részletesen véleménycikkben is beszámolunk majd az emTV.hu-n!

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8012811494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása