Egy új játékos felforgatja a szigetlakók életét!

2017. szeptember 11. 17:15 - emTV.hu

Eljött az, amitől mindkét törzs rettegett: az újraosztás. E naptól az Ibon egyik részének buwayásként, néhány buwayásnak pedig a sárgák között kell folytatnia a küzdelmet magért és az új törzséért. Az újraosztás előtt mindenki félve veszi tudomásul: talán ez az utolsó olyan pillanat, amikor megbízható barátok és szövetségesek között lehetnek.

ibon_buwaya.jpg

Az új törzsek játékosai elkezdték felmérni az erőviszonyokat. Új szövetségesek után néztek, ám sokaknak csalódniuk kellett, mivel rájöttek, csak egymásban, régi törzsük tagjaiban bízhatnak.

A szigetlakóknak most újból szembesülniük kellett azzal, hogy ez a játék csak egyre nehezebb lesz, és egyre több a váratlan fordulat. Nem csak a körülményekkel, lelki megpróbáltatásokkal is meg kell birkózniuk nap mint nap, amit a barátaik, bizalmasaik elvesztése csak tovább tetőzött. Bálint után egy újabb embert győzött le a sziget, valaki ma is feladni kényszerül a játékot.

Az újonnan átalakult törzseket egyből bedobják a mélyvízbe, méghozzá szó szerint! Ugyanis az első védettségi játék során egy különleges, vizes feladatban kell megküzdeniük. Nem csak egymással, hanem a tengerrel is fel kell venniük a harcot, ráadásul egy nem várt fordulat is bekövetkezik, és egy új játékos is felbukkan.

Az újraosztás eredménye meglepi majd mind a játékosokat, mind a nézőket. És hogy ki távozik önként, ki lesz az új jövevény? Ma este mindenre fény derül!

A nagy Survivor bibliát, azaz a műsor szabályait ebben a posztban találod!

Survivor
hétköznap 19.00
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: M-RTL

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3012821578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása