Soy Luna – indul a második évad

2017. szeptember 17. 14:00 - emTV.hu

A diákok visszatérnek a szünidő után, és új kihívások várnak rájuk, miközben a saját érzéseikkel is szembe kell nézniük. Matteo nagyon aggódik Luna titka miatt, így a lány kénytelen felfedni azt. Luna találkozik Sharon apjával, és furcsa kötődést kezd érezni iránta. Matteo választás elé kényszerül: vajon hű marad az apjához vagy inkább a szenvedélyét választja?

36826439370_69c24d11c9_k.jpg

Az idősebb diákok érettségiznek, és kétségeik vannak a jövőjüket, a karrierjüket illetően. Egy váratlan esemény miatt a csapatnak össze kell tartania, hogy együtt vészeljék át a krízist, végül pedig Luna egy olyan titokkal szembesül, ami megváltoztatja az egész életét.

Pár új szereplővel is megismerkedhetünk, akik még tovább bonyolítják a történéseket. Jön tehát az új évad tele romantikával, humorral, zenével és természetesen rengeteg görkorizással.

Soy Luna II premier
szeptember 18. hétköznaponként 19:00
Disney Channel

emTV.hu // Merlin

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr912829188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása