Alvaro Soler a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

2017. szeptember 19. 10:30 - emTV.hu

Folytatódik a TV2 sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A családi kvízshow október 2-től Ördög Nóra vezetésével, új játékokkal és meglepetés produkciókkal jelentkezik. Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese a műsor meghívására Budapestre látogatott. Mint ismert: minden adás a fiatal spanyol énekes világslágerével kezdődik, amely a csatorna közleménye szerint igen népszerű a gyerekek körében is.

eva_7532.jpg

Az őszi évadban olyan ismert szülők tűnnek fel gyermekeikkel, mint Dolhai Attila, Mága Zoltán vagy Majka. Az egyik adásban pedig Bódy Szilvi hozza el unokahúgát, míg a Schobert család mindhárom gyermekével versenybe száll.

A már megszokott kvízkérdések mellett lesz három szójáték, illetve az iskolás korú szereplők is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatot kell megoldaniuk, melyeket ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban. Természetesen nem hiányozhat a műsorból az ikonikus játék a fotelben a tablettel, újdonság lesz viszont a szülők és gyermekeik közös meglepetés produkciója.

Az évad egyik legkülönlegesebb adása az lesz, amikor Ördög Nóra próbára teszi magát a kislányával. De vajon akkor ki fogja vezetni azt a műsort?

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7312876922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása