Pénteken új részekkel folytatódik a Tömény történelem

2017. szeptember 20. 16:05 - emTV.hu

Rosszul időzített március 15-e, tálcahiányból karriert építő Kinizsi Pál – zseniális sztorikkal, Badár Sándor és Papp Szabi spicces meséivel indítja új szezonját a Tömény történelem! A Comedy Central saját gyártású produkciójának új részei péntektől láthatók a humorcsatornán. Ott voltunk a szerdai sajtóvetítésen, csütörtök este az emTV.hu-n részletesen is megírjuk véleményünket a második évadról, ám addig jöjjön az előzetes, egy csomó fotó és egy werkfilm, és hogy mire számíthatunk ha most pénteken este a Comedy Centralt választjuk!

papp_rasko_ganxsta_tomeny_tortenelem.jpg

Ki gondolná, hogy a dicső március 15-e eredetileg más napra esett volna, és egy futó tavaszi zápor miatt majdnem el is maradt? A söröktől és néhány deci keserű likőrtől kellően ellazult Badár Sándor nem kis feladatot vállalt magára a Tömény történelem debütáló epizódjának mesélőjeként: az események „hiteles” krónikásától megtudhatjuk, hogyan vált bajtársai kegyetlen tréfájának áldozatává a forradalmat idő előtt kirobbantó Jókai Mór.

A Supernem frontembere, Papp Szabi sem marad alul a képtelen elméletek gyártásában. Ő Kinizsi Pál varázslatos legendáját értelmezi át.

"Bevallom őszintén, amikor először hallottam a műsorról, kicsit irigykedtem másokra, akik szerepelnek benne és vártam, hogy mikor kapok én is felkérést. A Spáh-fivérek nagyon régi barátaim, csoda, hogy rögtön igent mondtam nekik?!"

– árulta el az énekes, aki vodkát és sört fogyasztott, miközben elregélte a népi hős nagy tetteit.

"Kinizsi Pál a régi idők Batmanje, egy igazi szuperhős, aki egy kézzel dobálta a medvéket. Persze, ki tudja, hogy a mendemondákból mi igaz? Mindenesetre próbáltam viccessé tenni a mesémet róla. A forgatáson óriásiakat röhögtünk, nagyon jó volt a hangulat. Ahogy hallom, nagyon jó lesz az új évad felhozatala, úgyhogy egy igazán szórakoztató tévéműsort kapnak a nézők!"

A sörtől és vodkától mámoros állapotba került Papp Szabi értelmezésében Kinizsi, az ifjú félisten egy erdei edzőtermen gyurmázik naphosszat, és tálca híján egy malomkövön kínál vizet a szomjas Mátyás királynak. A hírnévről álmodó izmos legény karrierje ugyan megállíthatatlanul szárnyal felfelé, de vajon megéri-e mindent feláldozni a Fekete Sereg vezető pozíciójáért? Többek között ez is kiderül a Tömény történelem második évadának premierepizódjából!

A Tömény történelem új évadában ismét bevállalós sztárok, többek között Fluor Tomi, Papp Szabi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee néznek a pohár fenekére, hogy történelmünk eseményeit mámoros állapotban írják újra. A humoros történeteket pedig olyan színészek elevenítik meg a képernyőn, mint Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt, vagy Gáspár Tibor.

Tömény történelem II premier
szeptember 22. péntek 22:00
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

Az alkohol tartalmú italokat mindig fogyaszd felelősséggel!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7612880854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása