Elindult a Stíluspárbaj castingja

2017. szeptember 23. 14:00 - emTV.hu

Ősszel érkezik a második évad Lakatos Márkkal a Sony Max-ra

A Stíluspárbaj második évada megújult díszlettel és vadonatúj kihívásokkal indul ősszel a Sony Max-on, a csajos szórakoztató csatornán. A trendek közötti eligazodásban továbbra is Lakatos Márk lesz a hölgyek első számú segítője. Kendőzetlen kritikából és ütős válogatásokból az új évadban sem lesz hiány, a versenyzők hétről – hétre a legkülönbözőbb szettekkel próbálják bebizonyítani, hogy az ő stílusuk a legtrendibb. A válogatás elkezdődött, október 10-ig jelentkezz a Sony Max weboldalán!

stilusparbaj_1.jpg

Elkezdődött a Stíluspárbaj második évadának castingja! Te is divatimádó vagy és vásárolni is szeretsz? Akkor nincs más dolgod, csak jelentkezni a műsorba! A Stíluspárbaj szereplői a játék elején borítékot húznak, az abban található összegből költhetnek egy-egy szettre és mutathatják meg az ország legismertebb stylistjának, Lakatos Márknak, hogy mennyire egyedi, trendi és persze stílusos összeállításokkal tudnak előrukkolni a heti tematikát szem előtt tartva. A játékosok a vásárlás közben is kikérhetik Márk véleményét, ha esetleg elbizonytalanodnának, azonban mindössze két óra áll rendelkezésükre, hogy mindennel elkészüljenek.

Nem rejted véka alá a véleményedet? Nem is kell, a műsor zárásaként a divatmániások külön-külön bemutatják az általuk összeállított szetteket, és egymást is pontozzák! Márk a hét fő eseményén, a divatbemutatón értékeli majd a teljesítményeket, ahol kiderül, hogy ki nyeri a kétszázezer forintos heti fődíjat. Vajon kinek van a legjobb ízlése?

stilusparbaj_2.jpg

Ha érdekel a divat, nem rettentenek el a kihívások és szívesen megmutatnád magad a képernyőn, akkor jelentkezz az ország legtrendibb műsorába és Lakatos Márk segítségével bebizonyíthatod, hogy Te vagy a legstílusosabb!

Jelentkezz a sonymax.hu oldalon 2017. október 10-ig!

emTV.hu // Eurolex

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3012887324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása