Lelki terror alatt tartják társukat a Survivor játékosai

2017. szeptember 25. 12:45 - emTV.hu

A Holtak szigetén sor került az első zsákmányszerzésre. A küzdelmet Gergő nyerte, a nyeremény azonban nem várt döntés elé állította. Választhatott, vagy ő eszi meg egyedül a jutalmul felkínált pizzát, vagy odaadja a három lánynak. Gergő az utóbbit választotta, így végül mégis ő volt az, aki keserű szájízzel és üres gyomorral nézte a többieket.

adri_sir.jpg

Iliász érezte, hogy legfontosabb szövetségese, Adri veszélyben lehet, gyanúja beigazolódott, a törzsi tanácsról a Survivor legkedvesebb játékosának kellett távoznia.

A Holtak szigetén a mostoha körülmények, a tétlenség és a bizonytalanság által lelkileg mélypontra juttatott játékosok közé érkezik meg Adri. A többiek – Gergővel az élen – nekiesnek a sziget új lakójának, mert úgy vélik többük kiesésében nagy szerepe volt. A fojtogató légkör és a nyílt agresszió hamar padlóra küldi a lányt. A többiek nem kímélik, Nórában az is felmerül, hogy annyira tegyék tönkre, hogy magától adja fel a játékot... Vajon képes lesz kezelni ezt az új helyzetet? Vagy lelkileg teljesen összeroppan?

A Mandirigma törzset a soron következő zsákmányszerzésen egy memória játék várja. Két csapatra osztva küzdenek és ez a játék remek alkalom arra, hogy a fizikálisan gyengébb játékosok is bizonyíthassanak. A feladatról hazatérve egy váratlan hír fogadja őket... Kiderül, hogy a dzsungel mélyén egy védettségi amulett van elrejtve. Mindenki heves kutatásba kezd, mindent tűvé tesznek a játékosok a biztonságot jelentő amulett után. Többen találnak is valamit, de korántsem biztos, hogy minden arany, ami fénylik!

Ki lesz az, aki végül megtalálja az amulettet? Vajon Adri bírja majd a megpróbáltatásokat? A ma esti adásból mindenre fény derül!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3312894800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása