Súlyos sérülés és kegyetlen taktikázás a ma esti Survivorben

2017. szeptember 26. 17:15 - emTV.hu

A Mandirigma zsákmányszerzésén a memóriajátékon a Zoli, Benedek, illetve Klaudia alkotta csapat diadalmaskodott. Így ők mehetnek nyílt vízi horgászatra. Iliászt óriási csalódás érte, amikor rájött, nem amulettet talált, csak egy útmutatót hozzá. Ám mire nyomra bukkant, az amulettnek már hűlt helye volt. Szandi találta meg az értékes nyakláncot, de titokban tartotta a többiek előtt.

anita.jpg

A Holtak szigetén Gergőék tartják magukat a korábbi taktikához, amely továbbra is Adri teljes tönkretétele. A feszültséggel együtt a játékosok vérszomja is nő, amikor megtudják, végre párbajozni mennek. A kegyetlen küzdelmet egyikük végül önszántából fel is adja és elbúcsúzik a szigettől. Egy másik túlélő is sokat veszít a játék során, súlyos és nagyon fájdalmas sérülést szenved. De vajon tudja majd folytatni a Survivort? Vagy neki is fel kell adnia?

A Mandirigma szigeten Iliász és Szandi összedugják a fejüket, hogy megfejtsék, miért esett ki szövetségesük, Adri. Tanakodnak, mi legyen a következő lépés. Iliászon úrrá lesz a félelem. Úgy érzi ő fog kiesni, hacsak nem szerez védettséget. Persze nem sejti, hogy a mindenre megoldást jelentő amulett a lánynál van.

A következő védettségi játékra is sor kerül a mai adásban, ahol újra lehetőség adódik a nyaklánc megszerzésére. Emberfeletti erőre és állóképességre lesz szüksége annak, aki biztonságban akarja tudni magát. Most először csalással is próbálkozik egyik játékos... Iliász pedig tudja, a győzelem az egyetlen esélye a játékban maradáshoz.

Vajon sikerül Iliásznak megszereznie a védettséget? Melyik játékos búcsúzik végleg a játéktól, és kinek lesz része elviselhetetlen fájdalomban? A ma esti Survivorből megtudhatjuk mi vár a sziget lakóira!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr7812897796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása