Értékes nyeremények az RTL Spike-tól

2017. október 02. 13:55 - emTV.hu

Szeretnéd a helyszínen végigkövetni a League of Legends ROG Magyar Elit Bajnokság döntőjét? Az RTL Spike jóvoltából most neked is lehetőséged nyílik élőben látni a világ egyik legnépszerűbb online stratégiai játékának legjobb magyar versenyzőit. Ehhez nincs más dolgod, mint nézni október 2. és 29. között az RTL Spike este kilenckor kezdődő műsorait, és mindennap helyesen válaszolni a képernyőn felbukkanó, League of Legends-hez kapcsolódó heti kérdésekre. A helyes válaszadók között hetente két párosjegyet sorsolnak ki a Magyar Elit Bajnokság Döntőjére, sőt, heti szinten egy-egy ROG STRIX Wireless gamer fejhallgató is gazdára talál.

A rendkívül népszerű League of Legendsszel naponta milliók játszanak, egy-egy bajnokságot pedig több ezren követnek figyelemmel. A játék 5v5 harcokkal, izgalmas meccsekkel, sok karakterrel nyűgözi le a rajongókat. Az e-sport térhódítása hazánkat sem kerülhette el, tavaly megrendezték az első hivatalos LoL-ligát. De vajon ki nyeri az idei ROG Magyar Elit Bajnokságot? November 26-án kiderül, melyik a legjobb League of Legends csapat az országban.

A döntőt megelőző bajnokságokat szeptember 24-től október 22-ig öt héten át minden vasárnap délután négytől online követhetik a rajongók. November 5-én és 12-én pedig a két elődöntőt nézhetik végig, az előző vasárnapokhoz hasonlóan a LOLTV Twitch csatornáján élőben, 17:00-tól.

Ha nem csak a nagy megmérettetést megelőző bajnokságokat szeretnéd végigkövetni, hanem részese lennél élőben a november 26-i League of Legends ROG Magyar Elit Bajnokság döntőjének is, nézd október 2. és 29. között az RTL Spike 21.00-tól kezdődő műsorait, és válaszolj a League of Legends-hez kapcsolódó heti kérdésekre mindennap az rtlspike.hu/mebjatek oldalon.

Kövesd a sorozatokat, és játssz az értékes nyereményekért október 2. és október 29. között az RTL Spike-on!

emTV.hu // Red Lemon media // képünk illusztráció

komment
Címkék: Viacom RTL Spike

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4112918929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása