Főzőműsorral újítja meg kínálatát a DoQ

2017. október 03. 10:30 - emTV.hu

Főzés közben vagy utána tegyünk citromot a halra? A szegedi vagy a bajai halászlébe főzzünk tésztát? Mely halfajtákban található a legkevesebb szálka? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a nézők október 4-től, minden szerdán a Halimádók konyhájában. A DoQ új főzőműsora azok számára nyújt segítséget, akik valamilyen oknál fogva ódzkodnak a halételek fogyasztásától vagy egyszerűen nem mernek belevágni az elkészítésükbe.

doq_halimadok_konyhaja_1.jpg

Andrejszky Zoltán a DoQ legújabb főzős műsorában Magyarország különböző tájaira kalauzolja a nézőket, miközben a legínycsiklandozóbb, garantáltan szálkamentes halételeket készíti el vendégeivel. A képernyőn többek között olyan hírességek tűnnek fel, mint Erdei Zsolt, Besenyei Péter vagy Cseh Laci, sőt, Andrejszky nemzetünk egyik legnagyobb színészének kedvenc halreceptjét is megosztja a nézőkkel.

"Számos kedves színésszel, olimpikonnal és ismert emberrel volt szerencsém együtt főzni a műsor felvételei alatt. Az egyik legkedvesebb vendégem jóbarátom, Józsa Imre volt, akinek köszönettel tartozom, hogy megosztotta velem és a nézőkkel egyik legféltettebb receptjét. Én azzal adózom emlékének, hogy minél több emberhez eljuttatom a rakott lecsós harcsa receptjét, amely azóta a közönség abszolút kedvencévé vált"

– mondta Andrejszky Zoltán, a Halimádók konyhája műsorvezetője.

Halimádók konyhája premier
október 4. szerda 10:30
DoQ

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4612923637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása