Ördögi szövetségre lépnek a Survivor amazonjai

2017. október 05. 12:50 - emTV.hu

A védettségi játékon Szandi rossz fizikai állapota ellenére csak egy hajszállal maradt le Feri mögött, aki ismét megszerezte a védettséget. A vereség és a küzdelem teljesen kikészítette, elérte fizikai teljesítőképességének határát. A holtak párbaján mindenki döbbenetére a vízimentő Gergő esett ki a vizes játékból, így kénytelen volt elbúcsúzni párjától, Anitától és elhagyni a szigetet.

lanyszovetseg.jpg

A szerelmesek abban a tudatban váltak el, hogy talán már csak a végső Törzsi Tanácson találkoznak, ahol Gergő ott lesz majd azok között, akik szavazatukkal döntenek a győztes személyéről!

A sok nélkülözés után a Mandirigma tagjai egy rövid időre újra a civilizációban érezhetik magukat, mindannyian elkölthetnek ugyanis egy kisebb összeget egy aukción, ahol válogatott finomságokra licitálhatnak. Bár a lehetőség mindenkinek adott, lesz, aki mégis önként lemond az ételekről...

A Holtak szigetén Anita megtörten vág neki az első napnak szerelme nélkül, de nem adja fel a küzdelmet. A zsákmányszerzésen egy életre szóló élménnyel gazdagodhat a puzzle játék nyertese, hiszen egy fülöp-szigeteki búvárkalandért csapnak össze.

A Törzsi Tanács közeledtével a vidámság helyét ismét átveszi a taktikázás. A lányok titkon szövetséget kötnek és egy olyan tervvel rukkolnak elő, ami komoly lelki próbatétel elé állítja őket. Céljuk, hogy Benit és Ferit kirakják a szigetről.

Sikerül majd a harcos amazonoknak véghez vinni tervüket? Vagy lesz, aki a szívére hallgat és felrúgja a megállapodást? Hogy viseli Anita Gergő nélkül a Holtak szigetét? Ma este mindenre fény derül!

Survivor
hétköznap 18.55
RTL Klub

emTV.hu // Red Lemon Media // fotó: RTL Klub

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr212930647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása