Bódi Gusztiék vendégül látták Schobert Norbit és Rubint Rékát

2017. október 11. 09:20 - emTV.hu

Most csütörtökön a Sláger TV műsorának vendége lesz Rubint Réka és Schobert Norbi. A méltán híres fitnesz gurukat most először látja vendégül Bódi Guszti és felesége Margó a Snóbliban. Rengeteg érdekes sztorit hallhattunk már Norbiról és Rékáról, de most egészen különleges, vicces, már-már bizarr történeteknek is szem- és fültanúi lehetünk.

snobli_rubint_reka_schobert_norbi.jpg

Réka és Norbi többször is megújították házassági fogadalmukat, ám az egyik ilyen alkalommal hiányos öltözetben. Réka szervezte a meglepetés esküvőt és üzleti ügyet színlelve csalta Norbit szülővárosába. Férjének alkalomhoz illő ruhával is készült, ám egy nagyon fontos dolgot elfelejtett. Norbi aznap ugyanis nem vett fel alsónadrágot, így Réka anélkül vette el Norbit.

Norbinak van egy másik furcsa szokása is. Míg más alva jár vagy beszél álmában, ő inkább kezdeményez Rékánál. Réka már megszokta ezt, de a múltban azért akadt olyan, aki nem egészen így kezelte a dolgot. Amikor Norbi katona volt, senki nem akart mellette aludni, mert mindig éjszaka, álmában tört rá a vágy.

Talán a legbizarrabb az összes történet közül, amit még senkinek sem meséltek el: Norbi incidense a zsírégető krémmel. Norbi bekente a hasát és a combját paprikás zsírégető krémmel majd ráhúzott egy guminadrágot – ám ezzel a mozdulattal sikerült más helyekre is eljuttatni a csípős krémet. Norbi úgy gondolta, hogy ha gyorsabban fut a futógépen, akkor előbb-utóbb megszűnik az égető érzés középtájon, de nem így történt. Ahogy izzadt, még rosszabb lett... Hogy végül hogyan sikerült Norbinak megoldania a helyzetet, és orvosolnia a malőrt, kiderül a Snóbli most csütörtöki adásából!

Snóbli
október 12., csütörtök 20:00
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6112953307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása