Holnap új trollkodásokkal jönnek a South Park negyedikesei

2017. október 11. 16:35 - emTV.hu

Ahogy azt az emTV.hu-n elsőként megírtuk, október 12-én, csütörtöktől vadonatúj részekkel jelentkezik Cartman, Kenny, Kyle, Stan és a coloradói kisváros, South Park apraja-nagyja a Comedy Centralon. A huszonegyedik évadban Donald Trump lekerül a terítékről, de a napi aktualitások kifigurázása tovább folytatódik, az amerikai és a világtársadalom elé tartott tükör pedig természetesen tovább görbül!

cartman.jpg

Végre South Park városát is utolérte a huszonegyedik század: októberben startol minden idők legsikeresebb animációs sorozatának huszonegyedik évadja a Comedy Centralon! A pofátlan kisiskolások és szociopata városlakók teremtői igyekeznek visszatérni a gyökerekhez: a vicces hacukáikban trollkodó negyedikesek folyton nevetséges dolgokat csinálnak, megbotránkoztatnak, és nem azzal foglalkoznak, hogy mit művelt már megint Donald Trump. A politikai felütés tehát kevésbé lesz hangsúlyos, az aktuális részek pedig inkább epizodikus felépítésűeknek ígérkeznek, mint a sorozat fénykorában. A sorozat persze így is koncentrál majd a napi aktualitásokra, releváns eseményeket kifigurázva, illetve görbe tükröt tartva az amerikai és a világtársadalom elé.

south_park_keszitok.jpg

Az egyik alkotó, Trey Parker (a képen jobbra), így nyilatkozott ezzel kapcsolatban legutóbb az ABC-nek:

"Sokan jönnek azzal nekünk, hogy most aztán van miből válogatnunk, jó alapanyagot nyújtanak nekünk a jelenlegi események, de én inkább úgy látom, ezúttal a politika csinálja a komédiát. Ami zajlik, önmagában komikus, ebből már nehéz lenne viccet csinálni"

– mondta.

south_park1.jpg

A csatorna a korábbi sikerrecept alapján ezúttal is az amerikai vetítések után alig egy hónappal, szünet nélkül adja le az aktuális epizódokat, minden héten egy újabb friss résszel jelentkezve, így a végére megközelíti majd az eredeti, amerikai sugárzás műsormenetét.

South Park XXI premier
október 12. csütörtök 22:00
(további epizódok csütörtök 22:00-kor, ismétlések éjfélkor és 03:05-kor)
Comedy Central

emTV.hu // Red Lemon Media

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr6712954501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása