Aradszky Lászlóra emlékezik a Sláger TV

2017. október 13. 13:40 - emTV.hu

Aradszky László halála miatt szombaton újra műsorra tűzi a Sláger TV a táncdalénekessel nemrégiben készített adását, hogy méltóképpen megemlékezzen a művészről. Az énekes a Snóbli című műsorban volt Bódi Guszti és Margó vendége, amely egyben élete utolsó talkshow szereplése volt. Többek között azt is megosztotta a műsorban, hogyan találkozott gyönyörű feleségével, Évával, elmesélte, hogy és miért rombolta le Koós János a kertjüket, illetve azt is, honnan ismerik egymást a Bódi családdal. Guszti és Margó szoros kapcsolatban állt Aradszky Lászlóval, húsz éves barátság fűzte őket egymáshoz.

snobli_aradszky_laszlo.jpg

A Snóbliban, ahogy általában lenni szokott, mindig remek hangulatú beszélgetésekkel várják a nézőket, ám Aradszky László különleges vendég volt. A táncdalénekest és a Bódi családot hosszú barátság kötötte össze.

"Lacival csaknem két évtizede ismertük egymást, minden úgy kezdődött, hogy egy fellépésen közös volt a hangmérnökünk. Nagyon hamar összebarátkoztunk, tisztelte az értékrendünket és nagyon szerette a zenénket is. Tetszett neki, hogy nem csak a való életben, de a showbizniszben is egy családként működünk. Margót különösen tisztelte. A civil életben is tartottuk a kapcsolatot, gyakran beszéltünk, találkoztunk. Csodálatos volt vele a közös munka. Nagyon megtisztelő volt, amikor elsőként fogadta el a meghívásunkat a Snóbliba"

– emlékezett vissza Bódi Guszti.

"Nagyon boldog embernek ismertem meg Lacit, és az is maradt mindig. Imádta az unokáit és a hivatását is. Mindenkinek azt kívánom, olyan boldog élete legyen, mint neki volt. Többször léptünk fel közösen, és az is megesett, hogy pár kedves szóval ő konferált fel minket. Megtisztelve éreztük magunkat, mert Laci egy különleges művész volt. Óriási szeretettel és alázattal fordult a rajongói, a közönsége felé. Ezt a hozzáállást, attitűdöt tanítani kéne"

– tette hozzá Margó.

Most szombaton ismét lehetőség nyílik a képernyőn látni Aradszky Lászlót, aki fergeteges humorérzéke és lebilincselő személyisége mellett még egy csodálatos dallal, az Azzurro magyar változatával is újra elbűvöl minket.

Snóbli – Aradszky Lászlóval
október 14. szombat 19:55
Sláger TV

emTV.hu // Good PR Solution

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr3112967953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása