Májusban a The Evolution Tourral tér vissza Anastacia Magyarországra

2017. október 25. 22:30 - emTV.hu

A pop legenda Anastacia – a mega hang, amely olyan nagy slágerek mögött áll, mint az ‘I’m Outta Love’ és ‘Left Outside Alone’ – visszatér Európába 2018. áprilisában Evolution című turnéjával. Több mint harmincmillió világszerte eladott lemezzel Anastacia napjaink egyik legfelismerhetőbb hangja, aki hetedik albumát az új turnéval ünnepli.

anastacia_the_evolution_tour_cover.jpg

Stockholmban Anders Bagge producerrel (Celine Dion, Janet Jackson, Madonna) és Baggpipe Studios csapatával rögzített Evolution, a régi rock dalokat megragadó pop dalokkal és megindító balladákkal helyettesítő Anastacia visszatérését jelzi, amelyet azonnal felismerhető, mély érzésekkel teli hangja ural.

A 2016-2017-es száztíz fellépést megért, elképesztően sikeres Ultimate Collection turnéja után Anastacia visszatér és áprilisban útjára indul új turnéja, több dátummal a nyár folyamán, köztük a budapesti koncertjével.

Az Ultimate Collection turnéja során Anastacia bejelentette együttműködését a Cancer Research UK-jel és személyesen adományozott, hogy segítsen pénzt gyűjteni életmentő emlőrák-kutatásokra, miután kétszer is legyőzte ezt a betegséget. Anastacia bátorítani akarja rajongóit, barátait és támogatóit, hogy adakozzanak, amivel segítenek pénzt gyűjteni az emlőrák-kutatáshoz és ezáltal segíteni a túlélést. Az Ultimate Collection turné 2016-os budapesti koncertjén, több mint hatezer ember láthatta őt a színpadon, ahol duettet énekelt Király Viktorral.

Az új turnéról szólva, Anastacia azt mondta:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét Európába jövök és megmutathatom az európai közönségnek az új albumom. Az albumot aközben rögzítettem, amikor turnéztam az Ultimate Collection-nel és már nagyon várom, hogy megosszam ezeket a dalokat."

Jegyek kaphatók 2017. október 27-én, pénteken délelőtt tíz órától a koncertpromo.hu oldalon és az ismert jegyirodákban.

Anastacia: The Evolution Tour
2018. május 13. vasárnap
Tüskecsarnok

emTV.hu // koncertpromo.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr2413084770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása