Az RTLII saját gyártású telenovellájának bemutatóján jártunk

2017. október 26. 17:25 - emTV.hu

Sajtótájékoztatóval egybekötött vetítésen mutatta meg az újságíróknak az RTL Magyarország az RTLII első saját gyártású napi fikciós sorozatát. Az eseményen a hat főszereplőn kívül ott volt Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes, illetve az Oltári csajok showrunnere, Kalamár Tamás, valamint Ondruss Ilona producer is. Az első ízig-vérig magyar, naponta jelentkező telenovella bevezető epizódját szombaton vetíti az RTL Klub, de a továbbiakban az új széria az RTLII képernyőjén lesz látható, a jövő héttől hétköznap esténként – öt hónapon át! A premiert követően a sorozat nulladik részéről mi is megírjuk véleményünket az emTV.hu-n, ám addig is jöjjön néhány idézet a sajtótájékoztatón elhangzottakból.

oltari_csajok_sajt_cover.jpg

A kellemes, baráti hangulatú eseményen, melyen stílszerűen egy esküvői torta ünnepélyes felvágására is sor került, Kolosi Péter elmondta, hogy nagyon sokat dolgoztak azon, hogy az RTLII ne csak a ValóVilág powered by Big Brother kapcsán legyen ismert és nézett. Ennek eredményeképpen nagy siker volt a csatornán a Hagyjál főzni! és Konyhafőnök Junior, illetve hosszú idő után új részek készültek A gyanú árnyékából is, míg pénteken új évaddal folytatódik a Beugró. Az építkezés azonban nem állt meg:

"Gondolkodtunk azon, hogy milyen műsort készítsünk az RTLII-re, ami sikeres tud lenni. A napi fikciós műfaj viszonylag hamar beugrott – ezek után már csak az volt a feladatunk, hogy megnyerjük hozzá Kalamár Tamást, aki a Barátok közt és a Szeress most sorozatokat is sikerre vitte.

Nagyon érdekes és nagyon magas színvonalú sorozat készült"

– fogalmazott Kolosi Péter.

"Örülök, hogy ismét egy televíziós mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy egy naponta egy órában jelentkező fikciós sorozatot tudunk letenni az asztalra. Ehhez egy olyan történet kellett, ami minden hétköznap leülteti a nézőt, és hű marad a telenovella műfajához, tehát tele van érzelemmel. Azt hiszem, ezt sikerült megvalósítani"

– mondta Kalamár Tamás.

"Gyártási szempontból is kihívás volt, hiszen száz nap alatt száz epizódot kellett leforgatnunk"

– tette hozzá Ondruss Ilona, a sorozat producere.

A sorozat bevezető epizódjáról a szombati premiert követően véleménycikket is közlünk az emTV.hu-n!

Oltári csajok premier
október 28. szombat 18:45
RTL Klub

Oltári csajok premier-epizódok
október 30-tól hétköznap 20:30
RTLII

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr8213087186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása