Aradszky László emléknap lesz szombaton a Zenebutikon

2017. október 27. 19:45 - emTV.hu

Október 28-án, szombaton korábbi felvételeiből láthatnak összeállítást a nézők, felidézik a csatornán a táncdalénekes nagy sikereit, újra vetítik a vele készült beszélgetéseket. Zenész barátai, pályatársai emlékeznek az ikonikus művészre, aki a magyar könnyűzene első aranylemezes előadója volt. A nyolcvankét éves korában elhunyt előadóművészt ezen a napon helyezik végső nyugalomra.

zenebutik_aradszky_emleknap_cover.jpg

Aradszky László nevéhez olyan népszerű slágerek fűződnek, mint a Még ide oda húz a szív vagy az Isten véled édes Piroskám. De ő énekelte sokak kedvencét, a Sárga liliomot és a Nemcsak a húszéveseké a világ című dalt.

Ötven éves pályája során számtalan európai országban fellépett, a hazai szereplések mellett többször járt Kanadában, Amerikában, de megfordult Ausztráliában is.

emTV.hu // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4513107796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása