Zenés roadmovie érkezik az RTL Klubra

2017. október 27. 16:30 - emTV.hu

Mindössze harminc nap alatt járta körbe Mák Roland rendező-producer és stábja Európát, hogy megörökítse annak a nyolc tehetséges, fiatal zenésznek a mindennapjait, akik úgy döntöttek részt vesznek a kalandban és nemcsak körbeutazzák a kontinenst, de végig is zenélik azt.

trip_the_moon_cover.jpg

Hamarosan a nézők is részesei lehetnek az utazó-zenés reality sorozatnak, melyben nyolc fiatal zenész körbeutazza Európát megörökítve kalandos útjuk minden pillanatát. Antonia Vai, Hien, Kállay-Saunders András, Gorbunov Dimitry, Ian O’Sullivan, Mórocz Tomi és Nagy Ricsi mind arra vállalkoztak, hogy Európa legszebb terein utcazenéljenek és a legtrendibb pubok színpadán lépjenek fel.

Bár a zenészek mindannyian más nemzetiségűek és más-más zenei stílust képviselnek, egy csapatként összefogva szelik a kilométereket egyik várostól a másikig. A zenészek tizenhét várost érintenek, köztük Velencét, Rómát, Nápolyt, az Amalfi-partot, Nizzát, Monacot, Barcelonát, Andorrát, Párizst, Amszterdamot, Brightont és Londont. A külső gyártásban készült zenés roadmovie-nak november 4-től lehetnek szemtanúi az RTL Klub nézői.

Trip to the moon premier
november 4. szombat 17:20
további epizódok: szombat 17:20
RTL Klub

emTV.hu // RTL Magyarország

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr4013107620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása