Csajokkal és szilikonnal zárja az októbert az Izaura TV

2017. október 30. 08:45 - emTV.hu

Minden idők egyik legkedveltebb kolumbiai-mexikói tévésorozata újabb részekkel debütál a hazai közönség előtt. A Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom című telenovella péntek óta az Izaura TV kínálatát erősíti.

carolina_gaitan.jpg

A sorozat eredetije 2006-ban indult Mellek nélkül nincs paradicsom címmel, melynek záróepizódja Kolumbiában már ekkor nézettségi rekordot döntött. A Gustavo Bolívar könyve alapján íródott minisorozat pár évvel később egy száz részes átdolgozás alapjául szolgált, amely Magyarországon Csajok, szilikon – Ez lesz a Paradicsom címen mutatkozott be. A sorozat a kétezres években nagy port kavart a mélyen vallásos Kolumbiában, hiszen olyan témákat dolgozott fel, mint a kábítószer, a prostitúció vagy a plasztikai műtétek, amelyek tabunak számítottak. A történet azonban nem ér véget, hiszen hazánkban október 27-én, az Izaura TV műsorán debütált a széria folytatása, a Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom.

A történet egykor a kolumbiai Pereira város egyik lepusztult negyedében élő Catalina nevű lánnyal indult, aki a dílerek és bűnözők körében mellnagyobbítással szeretett volna közkedvelt prostituálttá válni, és minél több pénzt kicsalni. Bár sikerül pénzt és hatalmat szereznie, magánélete félresiklik. A folytatásban a drogbáró Marcial felesége helyett egy bérgyilkos Catalinaval végez. Catalina anyja, aki a lány volt barátjától terhes, a tragikus hír hallatán összeomlik, és elhatározza, hogy újszülött lányát – akit szintén Catalinanak nevez el – minden eszközzel próbálja távol tartani a szegény negyed veszélyes világától, sajnos sikertelenül...

Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom premier-epizódok
hétköznap 16:00
Izaura TV

emTV.hu // TV2

komment
Címkék: TV2 Izaura TV

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr1613107958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása