Már a DIGI kínálatában is elérhető az RTL Spike

2017. november 08. 15:05 - emTV.hu

Az RTL Spike műsorával bővítette digitális kábeltelevíziós és műholdas szolgáltatásainak kínálatát a DIGI. Ennek köszönhetően további, csaknem négyszázezer háztartásban láthatják a nézők a Viacom fiatal felnőtteknek szóló, közkedvelt és premier tévésorozatokat, illetve izgalmas mozifilmeket bemutató tévécsatornáját, amely immár a hazai televíziós műsorterjesztő szolgáltatók túlnyomó többségének kínálatában megtalálható.

rtlspike_ill.jpg

Az RTL Spike programjában olyan, nagy sikerű sorozatok mellett, mint a Gyilkos elmék vagy a Cobra 11, novemberben látható a Csillagkapu: Atlantisz sci-fi sorozat és A hős legendája akciófilm-sorozat. Még a téli időszak folyamán több új országos premier-sorozat is a képernyőre kerül: a Hajsza thrillersorozat harmadik évada, az iZombie horrorsorozat, az Ash vs. Evil Dead vígjáték-horror sorozat, a Vikingek történelmi televíziós sorozat és a Fargo című krimisorozat.

Amellett, hogy a sorozatok terén tovább erősíti a műsorát, az RTL Spike egyre több mozifilmet is műsorra tűz: a Star Trek filmek mellett más sci-fi, kaland és akciófilmek is láthatók itt mostantól, mint például novemberben az Utolsó mohikán, a Felpörgetve vagy a Pénz beszél.

Harsányi Gábor, a Viacom magyarországi country managere elmondta:

"A Viacom-portfolió izgalmas szórakoztató márkája a változatos sorozatainak és a hazai gyártású produkcióknak köszönhetően (Playback párbaj, Pumpedék) az utóbbi évben indított csatornák között a három legjobban teljesítő közé tudott kerülni. Örömünkre szolgál, hogy a DIGI kínálatbővítése révén a csatorna immár országszerte a legtöbb háztartásban elérhetővé vált, így a jövőben még többen élvezhetik az RTL Spike premier sorozatokkal és filmekkel tovább erősödő és színesedő tartalmát."

Az RTL Spike a DIGI digitális kábeltévés szolgáltatásában a 45-ös csatornahelyen, míg műholdon a 12418V frekvencián található meg.

emTV.hu // Red Lemon Media // képünk illusztráció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtvketto.blog.hu/api/trackback/id/tr613205663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása